ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2015

ΡΟΔΟΣ: «Χάλασε το πανηγύρι με τους εφοριακούς»

«Χάλασε το πανηγύρι με τους εφοριακούς» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο μικροπωλητής Μάνος Μάργαρης που βρέθηκε στο επεισόδιο με προπηλακισμούς τριών εφοριακών στη Ρόδο, στο πανηγύρι των Μαριτσών, την Τετάρτη το βράδυ. Οι εφοριακοί διαπίστωσαν ότι η ταμειακή μηχανή ενός από τους μικροπωλητές δεν λειτουργούσε.

«Δεν είναι μεγάλο πανηγύρι, πέντε - έξι μικροπωλητές είμαστε, αιφνιδιάστηκε ο κόσμος» δήλωσε ο κ, Μάργαρης.

«Εγώ είχα ταμειακή μηχανή, αλλά δεν είχα εκδώσει απόδειξη για ένα τραπέζι και θα πληρώσω 500 ευρώ πρόστιμο» σημείωσε ο μικροπωλητής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ροδιακή, πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό παρεμπόδισης φορολογικού ελέγχου που συμβαίνει στη Ρόδο, μέσα σε διάστημα μικρότερο των δύο εβδομάδων. Για το περιστατικό αυτό ενημερώθηκε το υπουργείο Οικονομικών, ενώ δόθηκε εντολή να σχηματιστεί δικογραφία και να ενημερωθεί η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου.

ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

About This Blog

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αυτή τη φορά από τη θέση του Προέδρου του Σωματείου μας, καθώς και διαμέσου της ηλεκτρονικής ενημέρωσης, δηλώνω ΠΑΡΟΝ, για να εισακουστούν τα προβλήματά μας και θα βρίσκομαι εκεί όπου πρέπει για να βοηθήσω τόσο στην δημοσιοποίησή τους όσο και στην επίλυσή τους.
Φιλικά
Κοκόλας Π. Στέλιος

Our Blogger Templates

  © Designed by Psykos Dimitris April 2010

Back to TOP