ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ στον Ο.Α.Ε.Ε.

Μεγάλη κινητοποίηση επικρατεί στις τάξεις των συναδέλφων μας, με την επερχόμενη πορεία που θα λάβει χώρα στις
5 Απριλίου(εκκίνηση στις 09:00 π.μ. από τα κεντρικά μας γραφεία) με κατεύθυνση το υπουργείο εμπορίου, μια πορεία η οποία θα σημαδέψει το μέλλον του κλάδου μας, μιας και στόχος μας, είναι η κατάργηση της περιβόητης κλήρωσης των θέσεων εργασίας μας στις Εμποροπανηγύρεις !!!
Αξιοσημείωτο είναι πως η πλειοψηφία των συναδέλφων απαιτούν στάση πληρωμών στον ΟΑΕΕ μιας και είναι αδιανόητο να πληρωθούν οι ασφαλιστικές υποχρεώσεις με την εργασία 3 ή 4 ημερών το μήνα, εάν και εφόσον θελήσει η θεά τύχη, να κερδίσουμε στο λαχνό!!!
Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, έχουν τεθεί επί τάπητος και θα ανατεθούν εκ νέου αύριο ημέρα Τρίτη 29/03/2011, στις 12:30 μ.μ. στα κεντρικά μας γραφεία επί της Ν. Πλαστήρα 44 στους Αγίους Αναργύρους Αττικής στη μεγάλη, διευρυμένη και από κοινού Γενική Συνέλευση και των δυο δευτεροβάθμιων οργανώσεών μας, που δραστηριοποιούνται στο υπαίθριο εμπόριο.

ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

About This Blog

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αυτή τη φορά από τη θέση του Προέδρου του Σωματείου μας, καθώς και διαμέσου της ηλεκτρονικής ενημέρωσης, δηλώνω ΠΑΡΟΝ, για να εισακουστούν τα προβλήματά μας και θα βρίσκομαι εκεί όπου πρέπει για να βοηθήσω τόσο στην δημοσιοποίησή τους όσο και στην επίλυσή τους.
Φιλικά
Κοκόλας Π. Στέλιος

Our Blogger Templates

  © Designed by Psykos Dimitris April 2010

Back to TOP