ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Photobucket

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Άκου, βλέπε, σώπα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Το Σωματείο μας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» θα προβεί σε εκλογές ανάδειξης νέας διοίκησης την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου και από ώρα 12:00 έως 18:00 στα γραφεία μας στους Αγίους Αναργύρους, επί της οδού Νικ. Πλαστήρα 44.
Σε μια εποχή που η παρουσία στα Υπουργεία απαιτεί ισχυρή εκπροσώπηση, σε μια εποχή που οι πάντες επιδιώκουν τη διάλυση του κλάδου μας, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε για άλλη μια φορά τη στήριξή σας στους αγώνες που δίνουμε για τα δίκαια των αιτημάτων μας.
Ζητούμε την ενεργή υποψηφιότητα όλων, όσοι από εσάς επιθυμείτε τη συμμετοχή σας στο ψηφοδέλτιο. 
Ζητούμε επίσης, την αθρόα συμμετοχή όλων των υπολοίπων συναδέλφων μας για μια δυνατή εκπροσώπηση στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ μας, το οποίο είναι το ΜΟΝΟ αρμόδιο όργανο εκπροσώπησής μας στα εμπλεκόμενα Υπουργεία  και τους Δήμους Χώρας.
Μας λυπεί το γεγονός ότι κάποιοι πρωτοκλασάτοι, στην δημιουργία του Συνδικάτου, αναφέρουν δια μέσω ανακοίνωσης, ότι τα Πρωτοβάθμια όργανα, είναι τα κατεξοχήν αρμόδια διοργάνωσης διαφόρων Εμποροπανηγύρεων, ΠΡΟΣΠΑΘΏΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΟΡΓΑΝΑ τα οποία σύμφωνα με αυτούς  δεν δύνανται να διοργανώνουν εμποροπανηγύρεις - παρά το ότι τα άρθρα και οι διατάξεις των Νόμων είναι σαφείς-  ενώ & οι ίδιοι προ ημερών και με τη σφραγίδα του Συνδικάτου μας, υπέγραφαν σε μεγάλους Δήμους της χώρας την ανάληψη παρόμοιων διοργανώσεων (βλέπε ΝΑΥΠΑΚΤΟ, ΑΘΗΝΑ-πλατεία ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ, ΜΑΡΜΑΡΙ, ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΜΟΛΑΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ και άλλα)(ΒΛΈΠΕ το απόσπασμα στην παρακάτω φωτο)


Επειδή οι σκοποί και τα μέσα που χρησιμοποιούν, θα προκαλέσουν κακό στο χώρο μας,
Επειδή η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη,
Επειδή όλοι εσείς αγκαλιάσατε το έργο μας
Επειδή ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ & ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ  μας
& επειδή για εμάς,
ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ
Για όλα τα παραπάνω σας καλούμε την
ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016
Από ώρα 12π.μ. εως 18μ.μ. στις εκλογές του Σωματείου μας, «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ», στην οδό Νικ. Πλαστήρα 44 στους Άγιους Ανάργυρους.

 Για να συνεχίσουμε το ΕΡΓΟ  ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΜΕ

Σημείωση: Στις εκλογές του Συνδικάτου που θα λάβουν χώρα στα μέσα του μηνός Φεβρουαρίου κατεβαίνουμε με τον συνδυασμό «ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΙΔΕΩΝ» σε συνεργασία με το «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ» στο οποίο προΐστανται οι κ.κ. Φραντζεσκάκης Αλέξανδρος,  Μπαλάσκας Διονύσιος και Κολώνης Δημήτριος.



      ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ
   ΨΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Εύχομαι ολόψυχα Καλή Χρονιά, Υγεία και Δικαίωση των προσδοκιώ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

About This Blog

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αυτή τη φορά από τη θέση του Προέδρου του Σωματείου μας, καθώς και διαμέσου της ηλεκτρονικής ενημέρωσης, δηλώνω ΠΑΡΟΝ, για να εισακουστούν τα προβλήματά μας και θα βρίσκομαι εκεί όπου πρέπει για να βοηθήσω τόσο στην δημοσιοποίησή τους όσο και στην επίλυσή τους.
Φιλικά
Κοκόλας Π. Στέλιος

Our Blogger Templates

  © Designed by Psykos Dimitris April 2010

Back to TOP