ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Photobucket

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Περί Καρδίτσας ο λόγος

Προκειμένου ο Δήμος Καρδίτσας να προβεί στην χορήγηση αδειών συμμετοχής σε εμποροπανηγύρεις με την ευκαιρία θρησκευτικών ή επετειακών εορτών, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 2 του Ν. 2323/1995, όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 1 του άρθρου 2 του Ν. 3377/2005, στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τουλάχιστον 20 μέρες νωρίτερα τις αιτήσεις τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στο γραφείο του Τμήματος Υπαίθριου Εμπορίου του Δήμου Καρδίτσας, στο κτίριο της Δημοτικής Αγοράς, στον 1ο όροφο, στην οδό Πλαστήρα και Διάκου, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Την αναλυτική κατάσταση με τις εμποροπανηγύρεις του Δήμου Καρδίτσας και τυχόν άλλες πληροφορίες, μπορείτε να ζητήσετε στο Τμήμα Υπαίθριου Εμπορίου, στο τηλέφωνο 2441350884. Οι άδειες χορηγούνται σε εμπόρους και σε όσους κατέχουν άδεια άσκησης υπαίθριου πλανόδιου ή στάσιμου εμπορίου, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Με την αίτησή του ο ενδιαφερόμενος πρέπει να προσκομίσει: 1.    για τους εμπόρους, πιστοποιητικό του οικείου επιμελητηρίου περί εγγραφής τους σε αυτό 2.    για τους κατόχους άδειας υπαίθριου πλανόδιου ή στάσιμου εμπορίου, αντίγραφο της άδειάς τους

Read more...

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Κωλοτούμπας ο Γρηγόρης!!!

Διοικητικό μας μέλος πολύ καλός στις κωλοτούμπες!!! σήμερα αποφάσισε να αποσυρθεί από το κόμμα που πριν από 2 μήνες υποστήριζε με σθένος!!!
Γιατί ρε Γρηγόρη???
Σε λίγο θα γίνεις Σταμάτης....

Read more...

ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

About This Blog

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αυτή τη φορά από τη θέση του Προέδρου του Σωματείου μας, καθώς και διαμέσου της ηλεκτρονικής ενημέρωσης, δηλώνω ΠΑΡΟΝ, για να εισακουστούν τα προβλήματά μας και θα βρίσκομαι εκεί όπου πρέπει για να βοηθήσω τόσο στην δημοσιοποίησή τους όσο και στην επίλυσή τους.
Φιλικά
Κοκόλας Π. Στέλιος

Our Blogger Templates

  © Designed by Psykos Dimitris April 2010

Back to TOP