ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Photobucket

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Πέφτουν σε λογικά πλαίσια τα πρόστιμα

Αναδημοσίευση από

www.sindikatomikropoliton.com
Σύσκεψη χτες το πρωί στο Δήμο Αθηναίων οδήγησε σε μείωση των προστίμων στα ποσά που είχαμε προαναγγείλει.
Οι διοικούντες στο Δήμο ετοίμασαν την κανονιστική απόφαση η οποία δικαιώνει την διαμαρτυρία μας στην Κοτζιά στις 22 Οκτώβρη.
Κατόπιν τούτου:
Οι συνάδελφοι που είχαν άδεια στις Εμποροπανηγύρεις και είχαν επεκταθεί πέραν των αδειών τους θα πληρώσουν πρόστιμο κατά 35 ευρώ το μέτρο, σε διπλασιασμό.
ήτοι: 35χ2=70 ευρώ το μέτρο.
Σε αυτήν την ρύθμιση κατ' εξαίρεση θα εισχωρήσουν και οι συνάδελφοι οι οποίοι είχαν τοποθετήσει εμπορεύματα και οι οποίοι δεν κατείχαν άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου για αυτές τις Εμποροπανηγύρεις.

Από εδώ και στο εξής όμως τα πρόστιμα λαμβάνουν το χαρακτήρα ΄΄πέλεκυ΄΄.
Συνάδελφος που τοποθετεί αυθαιρέτως εμπορεύματα(χωρίς άδεια για το πανηγύρι) θα πληρώνει πρόστιμο 400 ευρώ το μέτρο, σε τριπλάσιο ήτοι:
400χ3=1.200 ευρώ το μέτρο χ 4μέτρα= 4.800 ευρώ.

Σκοπός στην διαμαρτυρία μας στην Κοτζιά ήταν η μείωση των προστίμων στα νόμιμα πλαίσια του Νόμου και αυτό στέφτηκε επιτυχώς.
Η Κίνηση καλής θέλησης εκ μέρους του Δήμου Αθηναίων να ενταχτούν στο ίδιο καθεστώς και οι συνάδελφοι που δεν είχαν θέση στα πανηγύρια είναι αποδεκτό και αξίζει των ευσήμων μας. Συνάδελφοι εκτός από αυτούς που μέσω της νομικής μας υπηρεσίας, επέδωσαν προσφυγή, παρακαλούνται και οι υπόλοιποι που έχουν σημειώματα στα χέρια τους να προσέλθουν στο Δήμο Αθήνας να υποβάλουν προσφυγή για να ενταχτούν και αυτοί στο προαναφέρομενο καθεστώς.
Και ο Άγιος φοβέρα θέλει;

ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

About This Blog

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αυτή τη φορά από τη θέση του Προέδρου του Σωματείου μας, καθώς και διαμέσου της ηλεκτρονικής ενημέρωσης, δηλώνω ΠΑΡΟΝ, για να εισακουστούν τα προβλήματά μας και θα βρίσκομαι εκεί όπου πρέπει για να βοηθήσω τόσο στην δημοσιοποίησή τους όσο και στην επίλυσή τους.
Φιλικά
Κοκόλας Π. Στέλιος

Blog Archive

Our Blogger Templates

  © Designed by Psykos Dimitris April 2010

Back to TOP