ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Photobucket

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Στηρίζουν Αντώνη Σαμαρά

Αναδημοσίευση από ΜΕΣΣΗΝΙΑ

- ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
Στηρίζουμε Αντώνη Σαμαρά για αρχηγό
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ του ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ)
Μέλη & φίλοι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21/10/2009

Οι κάτωθι συνδικαλιστές

~ΜΕΛΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ)~ΖΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ ( Μέλος Δ.Σ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ)~ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ( Πρόεδρος Σωματείου Μικροπωλητών Αρκαδίας ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ)
~ΤΟΥΡΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Αντιπρόεδρος Σωματείου Μικροπωλητών Ευβοίας ΝΕΑ ΠΝΟΗ)~ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ (Μέλος Δ.Σ Σωματείου Μικροπωλητών Υ.Ε.Μ.Ν. Ξάνθης) ~ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ (Μέλος Δ.Σ Σωματείου Μικροπωλητών Κορινθίας ΄ΓΕΡΑΝΙΑ΄)~ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( Εκπρόσωπος Μικροπωλητών Ν. Μεσσηνίας)
~ΚΟΣΚΙΔΗΣ ΦΑΝΗΣ (Πρόεδρος Σωματείου Μικροπωλητών Θεσσαλονίκης ΄Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄)
~ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ( Μέλος Δ.Σ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΄ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ΄
~ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Πρόεδρος Δ.Σ Σωματείου Μικροπωλητών Λακωνίας ΄ΤΑΫΓΕΤΟΣ΄)

Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα η απόφαση των οργάνων για εκλογή του νέου Πρόεδρου από την βάση. Σεβόμαστε την Ντόρα Μπακογιάννη αλλά μας προκάλεσε με την απόφασή της να εμφανίσει 1000 υπογραφές φίλων της με προφανή στόχο να δημιουργήσει εντυπώσεις.Επίσης μας προκαλεί πως όλοι αυτοί που διέλυσαν την παράταξη μας (simens – Βατοπέδι) δηλώνουν φανατικοί υποστηριχτές της.
Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει αυτή την ώρα ανάγκη από εντυπώσεις πρέπει να παρουσιαστεί στον ελληνικό λαό με ένα νέο περιεχόμενο ιδεών, ενδιαφερόντων, θέσεων, προτάσεων και λύσεων εν γένει, επιδεικνύοντας έτσι ένα νέο πρόσωπο. Απαιτείται ειλικρινές άνοιγμα του κόμματος προς τη νεολαία αλλά και προς άλλες κοινωνικές ομάδες με (κοινωνική) ευαισθησία, απαιτούμενης επιπλέον προσέγγισης νέων τομέων δράσης, όπως ο χώρος της ηλεκτρονικής και της οικολογίας...
Πρέπει τώρα, σήμερα κιόλας, να οριοθετηθεί σαφώς το ιδεολογικό περιεχόμενο της Ν.Δ. Απαιτείται επαναδιατύπωση της ιδεολογικής πλατφόρμας και αναβάπτιση του κόμματος στη λαϊκή κολυμπήθρα της βάσης, που θα οδηγήσει τελικά σε πλήρη ανασυγκρότηση με απόλυτα δημοκρατικούς θεσμούς και δομές». Θεωρούμε πως ο Αντώνης Σαμαράς πληροί πλήρως τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις που πρέπει να χαρακτηρίζουν τον αυριανό αρχηγό της Ν.Δ. Θεωρούμε πως έχει τα εχέγγυα της ελπίδας και της επιτυχίας.
Θεωρούμε πως μπορεί να αναστηλώσει την παράταξη και να την οδηγήσει μέσα από μια μεγάλη πορεία σε μια μεγάλη νίκη. Για τους λόγους αυτούς στηρίζουμε τον Αντώνη Σαμαρά και θα δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις έναν καθαρό και γνήσιο αγώνα για να τον δούμε Πρόεδρο της παράταξης μας.

Sημείωση ιστοσελίδας:
Από τότε που εστάλη το κείμενο, ο Δήμος Αθηναίων μας βομβαρδίζει όλως τυχαία με πρόστιμα που τα βρίσκει σε ΄΄σκουριασμένα χρονοντούλαπα΄΄
Άν αυτό είναι τυχαίο.... τότε η τύχη είναι προϊόν σκοπιμότητας!!!

ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

About This Blog

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αυτή τη φορά από τη θέση του Προέδρου του Σωματείου μας, καθώς και διαμέσου της ηλεκτρονικής ενημέρωσης, δηλώνω ΠΑΡΟΝ, για να εισακουστούν τα προβλήματά μας και θα βρίσκομαι εκεί όπου πρέπει για να βοηθήσω τόσο στην δημοσιοποίησή τους όσο και στην επίλυσή τους.
Φιλικά
Κοκόλας Π. Στέλιος

Blog Archive

Our Blogger Templates

  © Designed by Psykos Dimitris April 2010

Back to TOP